Over ons

Wie werken er in de praktijk?

Er zijn 2 logopedisten in de praktijk werkzaam. Op dinsdag en woensdag werkt Melanie Merks en op maandag, donderdag en vrijdag werkt Hanneke Verheij.]Hallo, Ik ben Hanneke Verheij, de praktijkhoudster van de logopediepraktijk. Ik heb in maart 2005 de logopediepraktijk overgenomen en werk 3,5 dag met plezier in de praktijk. De andere dagen ben ik lekker thuis en geniet ik van mijn gezin met 3 mannen: mijn man en onze 2 zoons, Rik en Dex. Naast de behandelingen in de praktijk verzorg ik informatiebijeenkomsten over logopedie voor diverse doelgroepen, zoals peuterspeelzaalleiding, medewerkers van kinderdagverblijven en natuurlijk ouders.

Opleiding:
Logopedie – Hogeschool Rotterdam

Logopedist sinds:
8 juli 2004

Specialisme:
Preverbaal logopedist (eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen)

Wekelijkse aanwezigheid:
Maandag en vrijdag in Steenbergen, donderdag in Dinteloord

Nascholing gedaan op de volgende gebieden:

  • OMFT (afwijkend mondgedrag en slikken)
  • Kinderheesheid
  • Logopedie en Downsyndroom
  • Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen (preverbale logopedie)
  • COPD
  • PROMPT

Daarnaast heb ik een aantal jaar als logopedist gewerkt met meervoudig gehandicapte kinderen ]Mijn naam is Melanie Merks en vanaf september ben ik twee dagen per week werkzaam in deze praktijk op dinsdag en woensdag. Ik ben 22 jaar oud en woon in Roosendaal. De opleiding logopedie heb ik gevolgd in het mooie Nijmegen, maar ik ga nu toch wel graag wat dichter bij huis aan de slag!

In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, tuinieren, afspreken met vrienden & familie, sporten en bakken. Daarnaast werk ik in de ouderenzorg, waarbij ik werk met mensen met dementie.

Vanaf september ga ik starten met de master Gezondheidswetenschappen voor zorgprofessionals in Utrecht als aanvulling op mijn opleiding logopedie.

Ik kijk er enorm naar uit om te starten met mijn werk in de praktijk en graag tot ziens!

Opleiding:
Logopedie – HAN University of Applied Sciences

Logopedist sinds:
Juli 2021

Wekelijkse aanwezigheid:
Dinsdag, woensdag en donderdag

Nascholing gedaan op de volgende gebieden: