02-10-2019 | Zwangerschapsverlof Rebecca

Rebecca en haar man zijn al de trotse ouders van 2 leuke zoontjes, maar begin december mogen zij hun derde kindje verwelkomen!! Rebecca zal daarom vanaf 1 november met zwangerschapsverlof gaan en Jos de Visser zal de behandelingen tijdens haar verlofperiode overnemen. Na haar verlof zal Rebecca op dinsdag en woensdag weer komen werken.

08-01-2018 | Rebecca is bevallen!

20 december is Rebecca bevallen van een prachtige zoon: Rijk! Alles is goed gegaan en Rijk doet het hartstikke goed. Rebecca geniet met volle teugen van haar gezin en haar verlof. We wensen haar en haar gezin het allerbeste! Voor een schattige foto van baby Rijk verwijzen we u door naar onze Facebookpagina.

27-11-2017 | Zwangerschapsverlof Rebecca

Rebecca en haar man zijn al de trotse ouders van zoontje Daan, maar eind december verwachten zij hun tweede kindje!! Rebecca zal daarom vanaf 4 december met zwangerschapsverlof gaan en Hanneke zal de behandelingen tijdens haar verlofperiode overnemen. Na haar verlof zal Rebecca op dinsdag en woensdag weer komen werken.

29-11-2016 | Vertrek Resi

Helaas heeft Resi per 21 oktober de praktijk verlaten. Rebecca van Zwol heeft haar plaats overgenomen en zij werkt nu op dinsdag en vrijdag in Steenbergen.

Daarnaast is ons team sinds 1 november ook uitgebreid met een administratief medewerkster. Zij werkt vanuit huis en ondersteunt ons met het werk achter de schermen. Zij zal dus niet in de praktijk aanwezig zijn.

Wil je meer weten over onze nieuwe medewerksters? kijk dan even bij het kopje Over ons.

25-07-2016 | Verhuizing dependance Nieuw-Vossemeer

Sinds enige tijd zijn de deuren van de school op slot om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen. Hier staan wij uiteraard volledig achter. Voor de logopedische behandelingen betekent het echter, dat elke behandeling onderbroken wordt, omdat we de deur open moeten doen. Dat is voor ons geen werkbare situatie.

De logopediepraktijk is met de directeur van de school in gesprek gegaan om te kijken wat we hierin konden doen. Voor beide partijen stond voorop dat de veiligheid voor de kinderen het allerbelangrijkst is! Het bleek echter onmogelijk om zowel de veiligheid van de kinderen te garanderen als de toegankelijkheid van de logopedie te realiseren. Helaas zijn we dus niet tot een oplossing gekomen, wat we beide jammer vinden. Tot de zomervakantie zal Resi de behandelingen gewoon op school geven zoals u gewend bent, maar in de zomervakantie zullen wij verhuizen naar een andere locatie in Nieuw-Vossemeer.

De afgelopen jaren hebben wij heel fijn samengewerkt met Basisschool Merijntje en daar met veel (werk)plezier een ruimte gehuurd om de logopedie in Nieuw-Vossemeer te kunnen verzorgen. Aan de inhoudelijke samenwerking met school zal niks veranderen, dat zal zo blijven, we gaan alleen de behandelingen geven op een andere locatie.

Het goede nieuws is, dat we maar een klein stukje opschuiven. We mogen namelijk een ruimte huren bij Fysiotherapie Varossieau, aan de Vijzel 2. Vanaf vrijdag 9 september willen we jullie dan ook welkom heten op deze nieuwe locatie.

25-07-2016 | Vakantie openstelling

In de zomervakantie kunnen de behandelingen gewoon doorgaan, wij zijn wel minder aanwezig dan u van ons gewend bent. Hieronder een overzicht:

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Week 30
25 – 29 juli
Hanneke Resi Hanneke Hanneke
Week 31
1 – 5 aug
GESLOTEN
Week 32
8 – 12 aug
GESLOTEN
Week 33
15 – 19 aug
GESLOTEN
Week 34
22 – 25 aug
Hanneke
(v.a. 11.00 uur)
Resi Hanneke Hanneke
(cursus)
Week 35
29 aug – 2 sept
Hanneke Resi Hanneke Hanneke

 

Fijne vakantie!

Zonnige groetjes,

Resi en Hanneke

11-10-2014

Vanaf 21 oktober zal onze dependance in Nieuw-Vossemeer niet alleen op dinsdagochtend, maar ook op vrijdagochtend geopend zijn!

05-07-2013

Helaas gaat Lonneke onze praktijk verlaten per 9 augustus, we zullen haar gaan missen.
Vanaf 13 augustus zal Resi de Rooij haar gaan vervangen. Ze zal zich nog voorstellen.

05-07-2013

In de vakantie is de praktijk beperkt bereikbaar. Lonneke is elke week in de vakantie aanwezig op woensdag. Hanneke heeft van 6 tot en met 29 juli vakantie en is de overige weken gewoon op maandag, donderdag en vrijdag op de praktijk aanwezig.

18-03-2013

Op 9 april houden wij een informatieavond over logopedie bij Surplus Kinderopvang de Parkrakkers.
De avond is van 20.00 tot 21.30. Heeft u interesse om deze avond bij te wonen, mail dan naar info@logopediesteenbergen.nl of vul het contactformulier op deze site in. Kijk voor meer informatie hier.

04-02-2013

Op onze websites staan nu ook een aantal links naar filmpjes. De filmpjes gaan over Logopedie en Stotteren, Logopedie en Stemproblemen en Logopedie en Taalachterstand, kijk hiervoor op de pagina Wat is logopedie.

04-02-2013

Onze logopediepraktijk heeft inmiddels met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

20-01-2013

Vanaf 21 januari zal onze dependance in Nieuw-Vossemeer niet meer geopend zijn op vrijdag, maar op dinsdagochtend.

10-01-2013

Vanaf vandaag heeft onze logopediepraktijk een GRATIS logopedisch spreekuur op maandagmorgen tussen 10.00u en 11.00u.

Zie hierover meer informatie onder het kopje GRATIS logopedisch spreekuur.